Advertisement

Χριστίνα Μπόμπα Εγκυοσ - Egkyos H Xristina Mpompa Lifestyle Thepressroom Gr / Λίγο πριν γεννήσει, αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει!

Χριστίνα Μπόμπα Εγκυοσ - Egkyos H Xristina Mpompa Lifestyle Thepressroom Gr / Λίγο πριν γεννήσει, αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει!. Όταν εμφανίζεται στην εκκλησία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της δε σταματάς. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης μετρούν αντίστροφα για την ημέρα που θα αλλάξει η ζωή τους, για την ημέρα δηλαδή που θα υποδεχτούν τα δίδυμα κοριτσάκια της. Λίγο πριν γεννήσει, δείτε τον ξέφρενο χορό της. Η χριστίνα μπόμπα ακόμα στο νοσοκομείο. Όπως φαίνεται η σύζυγος του σάκη τανιμανίδη.

Η πρώτη έξοδος μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο. Πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι στιγμής στην εγκυμοσύνη. H χριστίνα μπόμπα αδιαμφισβήτητα περνάει τις πιο όμορφες μέρες της ζωής της μαζί με τον σύζυγό της σάκη τανιμανίδη αφού περιμένουν. Στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της μπήκε η χριστίνα μπομπά η οποία ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τα. Με έναν ιδιαίτερο τρόπο μας δείχνει πόσο μεγάλωσε η κοιλιά της.

Xristina Mpompa H E3wswmatikh Gia Na Meinei Egkyos Kai H Anamonh Twn Didymwn
Xristina Mpompa H E3wswmatikh Gia Na Meinei Egkyos Kai H Anamonh Twn Didymwn from media.enikos.gr
Φέτος θα βάλεις το eyeliner ανάποδα. Η χριστίνα μπόμπα ακόμα στο νοσοκομείο. Η χριστινα μπομπα φορεσε τα αγαπημενα sneakers των fashion girls. Οι 12 καλύτερες φώτο της με φουσκωμένη κοιλίτσα. «νομίζουν ότι είμαι ο παππούς της κόρης μου» (video+photo). Ενώ λοιπόν καθ' όλη τη διάρκεια της κύησης της μοιράζεται συχνά. Πάρτο σοβαρά, δεν είναι αστείο #μένουμεσπίτι. Άκρως συγκινημένη η χριστίνα μπόμπα.

Η χριστίνα μπόμπα έχει μαζί της τον πιο αγαπημένο της άνθρωπο (φώτος).

Άκρως συγκινημένη η χριστίνα μπόμπα. Όλες οι ειδήσεις, τα τελευταία νέα και η επικαιρότητα από το πιο αποκαλυπτικό ειδησεογραφικό site. Η χριστίνα μπόμπα δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη αφού το άψογο κορμί της αναδεικνυόταν με το μπικίνι που επέλεξε. «πόσα χέρια χωράνε σε μια κοιλιά». Η ατάκα του αλεξάνδρου που φούντωσε τις. Όπως φαίνεται η σύζυγος του σάκη τανιμανίδη. Με έναν ιδιαίτερο τρόπο μας δείχνει πόσο μεγάλωσε η κοιλιά της. Η πρώτη έξοδος μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο. Και ενώ η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης μετρούν αντίστροφα για να ζήσουν την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους, η ζυγαριά έχει πάρει την. Οι 12 καλύτερες φώτο της με φουσκωμένη κοιλίτσα. Λίγο πριν γεννήσει, δείτε τον ξέφρενο χορό της. Έγκυος η χριστίνα μπόμπα, η συγκινητική ανάρτηση στο instagram για τις δυσκολίες. Νέα ανάρτηση του σάκη τανιμανίδη με τη χριστίνα μπόμπα να είναι ακόμα στο νοσοκομείο.

Η ατάκα του αλεξάνδρου που φούντωσε τις. Ενώ ο σάκης τανιμανίδης την ίδια μέρα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία. Η χριστινα μπομπα φορεσε τα αγαπημενα sneakers των fashion girls. Πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι στιγμής στην εγκυμοσύνη. Και ενώ η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης μετρούν αντίστροφα για να ζήσουν την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους, η ζυγαριά έχει πάρει την.

H Xristina Mpompa Milaei Gia Thn Empeiria Ths E3wswmatikhs Kai H Stamatina Tsimtsilh 8ymatai Th Dikh Ths Apobolh
H Xristina Mpompa Milaei Gia Thn Empeiria Ths E3wswmatikhs Kai H Stamatina Tsimtsilh 8ymatai Th Dikh Ths Apobolh from media.ladylike.gr
Ενώ ο σάκης τανιμανίδης την ίδια μέρα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης καθώς σε λίγο καιρό θα. «πόσα χέρια χωράνε σε μια κοιλιά». «νομίζουν ότι είμαι ο παππούς της κόρης μου» (video+photo). Η χριστίνα μπόμπα δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη αφού το άψογο κορμί της αναδεικνυόταν με το μπικίνι που επέλεξε. Οι 12 καλύτερες φώτο της με φουσκωμένη κοιλίτσα. Η πρώτη έξοδος μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο. Αυτό έκαναν γνωστό μέσω instagram ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα με μία τρυφερή φωτογραφία.

Όπως φαίνεται η σύζυγος του σάκη τανιμανίδη.

Η πρώτη έξοδος μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο. Είμαι καλά, είμαι σε καραντίνα σπίτι μου, τηρώ όλα τα μέτρα των επίσημων φορέων! Οι 12 καλύτερες φώτο της με φουσκωμένη κοιλίτσα. Ξέφρενος χορός στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης. Λίγο πριν γεννήσει, δείτε τον ξέφρενο χορό της. Η ατάκα του αλεξάνδρου που φούντωσε τις. Η χριστίνα μπόμπα, έχει φυσικά φροντίσει να είναι όλα έτοιμα από το παιδικό δωμάτιο, μέχρι και την τσάντα μαιευτηρίου της. Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της. Όταν εμφανίζεται στην εκκλησία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της δε σταματάς. «νομίζουν ότι είμαι ο παππούς της κόρης μου» (video+photo). Έγκυος η χριστίνα μπόμπα, η συγκινητική ανάρτηση στο instagram για τις δυσκολίες. Και ενώ η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης μετρούν αντίστροφα για να ζήσουν την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους, η ζυγαριά έχει πάρει την. Ενώ ο σάκης τανιμανίδης την ίδια μέρα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία.

Πάρτο σοβαρά, δεν είναι αστείο #μένουμεσπίτι. Όταν εμφανίζεται στην εκκλησία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της δε σταματάς. Αυτό έκαναν γνωστό μέσω instagram ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα με μία τρυφερή φωτογραφία. H χριστίνα μπόμπα αδιαμφισβήτητα περνάει τις πιο όμορφες μέρες της ζωής της μαζί με τον σύζυγό της σάκη τανιμανίδη αφού περιμένουν. Με έναν ιδιαίτερο τρόπο μας δείχνει πόσο μεγάλωσε η κοιλιά της.

Xristina Mpompa H Apanthsh Ths Stis Fhmes Peri Egkymosynhs Star Gr
Xristina Mpompa H Apanthsh Ths Stis Fhmes Peri Egkymosynhs Star Gr from scdn.star.gr
Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της. Με ένα τρυφερό βίντεο η γυναίκα του σάκη τανιμανίδη συγκίνησε το instagram. Μέσα από το συγκεκριμένο story, η χριστίνα μπόμπα έθεσε ένα ερώτημα στους followers της για τα κιλά που πήρε κατά την διάρκεια της κύησης της. Η χριστίνα μπόμπα δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη αφού το άψογο κορμί της αναδεικνυόταν με το μπικίνι που επέλεξε. Η χριστίνα μπόμπα βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως είναι λογικό ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της, τα κοριτσάκια της. Η ατάκα του αλεξάνδρου που φούντωσε τις. Όλες οι ειδήσεις, τα τελευταία νέα και η επικαιρότητα από το πιο αποκαλυπτικό ειδησεογραφικό site. Η χριστινα μπομπα φορεσε τα αγαπημενα sneakers των fashion girls.

Ενώ ο σάκης τανιμανίδης την ίδια μέρα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία.

Οι 12 καλύτερες φώτο της με φουσκωμένη κοιλίτσα. Ενώ λοιπόν καθ' όλη τη διάρκεια της κύησης της μοιράζεται συχνά. Έγκυος η χριστίνα μπόμπα, η συγκινητική ανάρτηση στο instagram για τις δυσκολίες. Είμαι καλά, είμαι σε καραντίνα σπίτι μου, τηρώ όλα τα μέτρα των επίσημων φορέων! Η χριστίνα μπόμπα ακόμα στο νοσοκομείο. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης μετρούν αντίστροφα για την ημέρα που θα αλλάξει η ζωή τους, για την ημέρα δηλαδή που θα υποδεχτούν τα δίδυμα κοριτσάκια της. Όπως φαίνεται η σύζυγος του σάκη τανιμανίδη. Στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της μπήκε η χριστίνα μπομπά η οποία ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τα. Απαντά για τις φήμες περί εγκυμοσύνης. «νομίζουν ότι είμαι ο παππούς της κόρης μου» (video+photo). Η χριστίνα μπόμπα βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως είναι λογικό ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της, τα κοριτσάκια της. Η χριστίνα μπόμπα έχει μαζί της τον πιο αγαπημένο της άνθρωπο (φώτος). Νέα ανάρτηση του σάκη τανιμανίδη με τη χριστίνα μπόμπα να είναι ακόμα στο νοσοκομείο.

Η χριστίνα μπόμπα δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη αφού το άψογο κορμί της αναδεικνυόταν με το μπικίνι που επέλεξε χριστίνα μπόμπα. Η χριστίνα μπόμπα έχει μαζί της τον πιο αγαπημένο της άνθρωπο (φώτος).

Posting Komentar

0 Komentar